Roadmap

Her er hvad vi arbejder på lige nu og i den nærmeste fremtid

Shopify app
Udvikling af en Shopify app, så du nemt kan integrere ePay i din Shopify webshop.
Opdatering betalingsvindue design
Imens vi arbejder på vores nye betalingsvindue, vil vi opdatere designet på det nuværende betalingsvindue for at gøre det mere moderne.
Opdatering ePay administrationens design
Imens vi arbejder på vores nye administration, vil vi opdatere designet på den nuværende. Dette inkluderer bl.a. et nyt farvetema, større skriftstørrelser og generelt en mere moderne brugerflade.
Apple Pay
Understøttelse af Apple Pay, så dine kunder kan betale med deres Apple enheder.
Google Pay
Understøttelse af Google Pay, så dine kunder kan betale med deres Google konto.
Hosted fields
Udvikling af Hosted Fields. Hosted Fields giver dig mulighed for at integrere betalingsvinduet på din hjemmeside, så du har fuld kontrol over designet.
Network Tokenization
Implementering af Network Tokenization. Network Tokenization gør transaktioner mere sikre ved at erstatte kortnumre med tokens. Dette giver mange fordele, især for virksomheder, der arbejder med abonnementsbetalinger.
Nyt betalingsvindue
Designet og funktionerne i vores betalingsvindue har holdt godt alle disse år. Men siden vi lancerede det, er der løbet meget vand gennem åen. Derfor er det nu tid til en ny udgave.
Ny administration
Hvis du brugt vores administration før, så ved du at den trænger til en kærlig hånd. Oprindeligt designet af vores CEO, Morten Lanng Gulstad, dengang man lavede hjemmesider vha. tables og med størrelse 11px i skrifttype. Derfor er det nu tid til at give administrationen en ordentlig overhaling.

Shipped! Hvad vi er færdige med 🚀

  • Nyt Magento 2 & WooCommerce modul

Der kan forekomme ændringer i roadmappet

Det er ikke sikkert at alle features bliver udgivet i den rækkefølge som er beskrevet. Der kan ligeledes forekomme ændringer i de enkelte features.

Vi opdaterer løbende roadmappet, så du altid kan se hvad der er på vej.

Har du forslag eller ønske til en feature? Så smid os en besked!

Begynd at modtage betalinger i din webshop 💳
Prøv ePay gratis og betal først når din indløsningsaftale er på plads.